Zorgvakanties Nederland

Unieke Zorgvakanties Overijssel maakt vakantie met zorg in Nederland mogelijk. In het Vechtdal bevinden zich op drie deelnemende campings zorgcomplexen die het mogelijk maken een zorgeloze vakantie te vieren. Deze complexen zijn op iedere camping hetzelfde ingericht en aangepast voor een vakantie met zorg. Elke deelnemende camping is voorzien van een zorgchalet, geschikt voor 4 personen. Daarnaast is er een standaard chalet die geschikt is voor 6 personen. Deze chalet grenst door middel van een goed bestraat en verlicht voetpad aan de zorgchalet.

Deelnemende campings
Vakanties met zorg in het Vechtdal zal u aan niets ontbreken. Unieke Zorgvakanties Overijssel is geschikt voor alle leeftijden. Bent u op zoek naar een vakantie met zorg voor ouderen? Dan kunt u bij een van de deelnemende campings terecht.

Activiteiten
Tijdens de vakantie zijn er een aantal leuke activiteiten op maat waar u zich voor aan kunt melden. Deze activiteiten vindt u op de pagina ‘concept’. De activiteiten, behalve een bezoek aan de kaasboerderij, zijn bij de huur van de zorgchalet inbegrepen.

Meer informatie over het concept Unieke Zorgvakanties Overijssel en de zorgchalets vindt u hier.

Unieke Zorgvakanties Overijssel maakt het mogelijk om samen als gezin op vakantie te gaan in Nederland wanneer u een vakantie met zorg voor kinderen nodig heeft. Vooral in het hoogseizoen kunnen de kinderen zich prima vermaken op de campings door middel van het recreatieteam. Daarnaast zijn er zoals genoemd veel leuke activiteiten te ondernemen, zodat de vakantie onvergetelijk wordt. Voortaan kun u met een gerust hart vakanties in Nederland met zorg vieren bij een van onze deelnemende campings.