Aangepaste vakantiewoning

Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt de mogelijkheid om te genieten van een zorgeloze vakantie. Drie deelnemende campings bieden allen dezelfde zorgcomplexen aan waar het u aan niets ontbreekt. De zorgchalet is een aangepaste vakantiewoning die rolstoelvriendelijk is: er bevinden zich geen drempels in de chalet en is voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld extra brede doorgangen, een grote badkamer, een douchestoel, etc. De aangepaste vakantiewoning voor rolstoel is geschikt voor vier personen. Hier kunnen de zorgbehoevenden terecht waar ook een slaapplek is voor de verzorger zodat hij/zij dichtbij is.

Deelnemende campings
Voor gezinnen met kinderen die afhankelijk zijn van zorg, staat tegenover de zorgchalet een standaard chalet geschikt voor 6 personen. Deze chalet grenst aan de zorgchalet door middel van een goed bestraat en verlicht looppad. Ook deze chalet is rolstoeltoegankelijk zodat u bijvoorbeeld gezellig samen kunt ontbijten. Dus bent u op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie? Neem dan contact op met een van de deelnemende campings om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over het concept Unieke Zorgvakanties Overijssel en de zorgchalets vindt u hier.

Activiteiten
Tijdens een vakantie bij een van de deelnemende campings worden activiteiten op maat georganiseerd die bij de huur van de zorgchalet zijn inbegrepen. Zo kan er een wandeling gemaakt worden door de prachtige en rustgevende natuur van het Vechtdal of met de pont naar Hardenberg varen. 

De aangepaste huisjes zijn op elke camping hetzelfde. Wilt u er graag even tussenuit? Dan zorgen wij ervoor dat u een zorgeloze vakantie beleeft in een van onze aangepaste vakantiehuisjes. Via uw eigen thuiszorg is het mogelijk om Buurtzorg Nederland of een andere organisatie de zorg tijdens uw vakantie over te laten nemen.