Vakantiepark de Kleine Belties

Dicht bij de bossen en in de buurt van het gezellig centrum van Hardenberg ligt Vakantiepark De Kleine Belties. De mooie natuur van het Vechtdal met bossen en rivier de Vecht op fiets- en loopafstand. Een ideale plek voor een vakantie. U kunt bij ons terecht voor het huren van kampeerplaatsen, stacaravans, chalets, bungalows, lodges en groepsaccommodatie.

Een christelijke familiepark met een unieke sfeer. Gelegen in het Overijsselse Vechtdal met veel mooie fiets- en wandelpaden. Tijdens de vakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In het voor- en najaar een ideale plek voor jonge gezinnen en 55 plussers.

Familiebedrijf
Al 70 jaar zijn wij een familiebedrijf en een fijne vakantieplek zijn voor veel gasten. Een park met sfeer, gezelligheid en een christelijke identiteit, mooie faciliteiten zoals een overdekt zwembad, moderne Plaza en Eethuys. Van boerderij, naar de eerste camping van Hardenberg en nu een vakantiepark met veel faciliteiten.

Faciliteiten
Op De Kleine Belties kan er lekker gezwommen worden in onze zwemvijver, buitenzwembad en in het overdekte zwembad met whirlpools en glijbaan. Genieten van een kopje koffie, lunch of diner in onze Plaza en Eethuys. Ook zijn er verschillende verhuurmogelijkheden, van eenvoudig tot luxe, van kampeerplaats tot luxe chalet.

Zondagsrust
Vanwege de christelijke signatuur zijn op zondag bepaalde faciliteiten gesloten. Zo kunt u genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer. Wij heten u graag van harte welkom op ons park!

Activiteiten voor Jong en Oud!
In de schoolvakanties is ons recreatieteam aanwezig, met een leuk variërend programma voor jong en oud. In het voor- & naseizoen is “De Kleine Belties” een ideale plek voor de 50+ levensgenieters, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen. Een park met veel sfeer en gezelligheid waar ontmoeten en persoonlijke aandacht centraal staan.

Overdekt Zwembad!
Een heerlijke plek voor jong en oud. Baantjes trekken in het grote bad, spetteren in het peuterbadje, relaxen in de whirlpools of glijden van de grote glijbaan; het kan in ons mooie overdekte zwembad.

Groepen
Er even gezellig tussen uit met familie of vrienden? Een activiteit van een vereniging of bedrijf? Of iets te vieren? Bij ons kan het allemaal. Naast twee groepshuizen zijn er ook diverse zalen waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Meer weten? Of een vakantie in de zorgchalets reserveren op Vakantiepark De Kleine Belties? Bekijk onze website www.kleinebelties.nl, mail naar info@kleinebelties.nl of bel 0523 261 303