Rolstoelvriendelijke vakantie

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie kunt u terecht bij een van de deelnemende campings binnen Unieke Zorgvakanties Overijssel. Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt een zorgeloze, rolstoeltoegankelijke vakantie zodat u even de dagelijkse sleur doorbreekt.

Deelnemende campings
De drie deelnemende campings beschikken allen over dezelfde rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen. Een rolstoelvriendelijk vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. Er zijn extra brede doorgangen, een grote badkamer met douchestoel en de zorgchalet is drempelvrij. De zorgchalet beschikt ook over een slaapplek voor de verzorger, op deze manier kan de zorgbehoevende te allen tijde de zorg krijgen die hij/zij nodig heeft. Tegenover de zorgchalet bevindt zich een standaard chalet die geschikt is voor 6 personen zodat u samen als gezin op vakantie kan. Deze standaard chalet wordt verbonden met de zorgchalet door middel van een goed bestraat en verlicht looppad. Op het terras kunt u samen gezellig ontbijten of gewoon genieten van het samen zijn.

Meer informatie over het concept Unieke Zorgvakanties Overijssel en de zorgchalets vindt u hier.

Een vakantie voor rolstoelgebruikers is erg waardevol. Daarom werkt Unieke Zorgvakanties Overijssel nauw samen met Stichting Sprank. Met haar expertise in de zorg wil deze stichting de bedrijven bijstaan met adviezen.

Activiteiten
Tijdens rolstoelvriendelijke vakanties bij Unieke Zorgvakanties Overijssel worden een aantal activiteiten op maat aangeboden die bij de huur van de zorgchalet zijn inbegrepen. Zo kunt u een huifkarrentocht maken of met de pont varen over de Vecht. Het Vechtdal biedt een prachtige omgeving waar u lekker tot rust kunt komen en de boel even de boel kunt laten.