Camping De Klimberg

Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.


Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Uitgestrekte bossen, afgewisseld met natuurvijvers, zandverstuivingen en natuurlijk de prachtige rivier de Vecht, waaraan dit gebied haar naam ontleent. In de regio vindt u pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Voorzien van alle comfort

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. U kunt kiezen tussen plaats met 4 ampère of met 16 ampère stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze uit mooie en luxe chalets, die u het hele jaar kunt huren. Of ons familiehuis ‘De Boerderij’ voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort. Tevens bevinden de ‘Zorgchalets’ zich vooraan op de camping op veldje Arend.

NIEUW in medio mei 2018 zwembad overdekt

De Klimberg is momenteel druk bezig met de werkzaamheden om het verwarmd zwembad te voorzien van een overkapping. Bij mooi weer kan de glazenkap voor grotendeels open en bij slecht weer helemaal dicht! Zo kunt u op elk moment blijven genieten van het zwembad! De overkapping hopen wij medio mei 2018 gerealiseerd te hebben! 

Volop activiteiten voor jong en oud

De kleintjes beleven de spannendste avonturen samen met onze animatietypetjes Otto, Elle en Izzi tijdens het theater. Iedere dag kunnen ze mee doen met het knutselen of andere leuke spelen. Elke week wordt er ook een Bijbelse activiteit georganiseerd. Ook staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld zoals een vogelnestschommel, zandbakken, glijbanen, air trampoline en is er een dierenweide waar ze geitjes kunnen aaien en voeren. Voor spetterende waterpret kunnen de kinderen naar de speel- en zwemvijver of het verwarmde zwembad.

Het animatieteam organiseert voor alle leeftijden leuke activiteiten waaronder waterspelen, bosspelen en sportspelen. De jongeren kunnen meedoen aan een spetterend voetbal- en volleybaltoernooi tegen verschillende campings in de omgeving. Of speel een voetbalwedstrijdje met uw kinderen of buren op het voetbalveld vooraan de camping. Doe mee met de stoere binkentocht, commandosluiptocht of de spooktocht. Ook organiseren we leuke creatieve workshops, gezellige spelavonden en natuurlijk de wekelijkse bingo!

55+ weken

In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie, helemaal afgestemd op 55-plussers! Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De één doet dat tijdens een gezellige dag uit. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

U ziet: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie!
Wilt u nog meer ontdekken van de Klimberg? Bezoek dan onze website: www.deklimberg.nl/zorgchalet/

Meer weten? Of een vakantie in de zorgchalets reserveren op camping De Klimberg? Mail naar camping@deklimberg.nl of bel 0523 261 955