Missie en visie

Het doel van het PMPC project “Unieke Unieke Zorgvakanties Overijssel” is het ontwikkelen van een totaalconcept om mensen met een beperkte mobiliteit of gezinnen met een gezinslid dat een verstandelijke en/of lichamelijke beperking heeft, een zorgeloze vakantie aan te kunnen bieden.

Missie
Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt een totaalpakket van vakantie met zorg, verpleging, thuiszorg en welzijn aan indien er sprake is van fysieke en/of mentale beperkingen. Wij realiseren dit op Camping en Chaletpark de Klimberg, Vakantiepark de Kleine Belties en Camping en Chaletpark Bergzicht. Mensen hebben recht op een persoonlijke levens- en vakantiesfeer; wij vinden het daarom belangrijk dat onze gasten zich veilig, vertrouwd en gerespecteerd voelen bij Unieke Zorgvakanties Overijssel.
 
Visie
Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt deze vakantie aan omdat we vinden dat er ook voor deze groep mensen mogelijkheden moeten worden aangeboden. Op vele terreinen komt deze groep moeilijkheden en hoge kosten tegen. Door deze mogelijkheid aan te bieden, helpen we de medemens en kunnen zij genieten van een heerlijke vakantie.