Voor wie

Unieke Zorgvakanties Overijssel is geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking heeft. U kunt bij Unieke Zorgvakanties Overijssel een zorgeloze vakantie vieren en de zorgvragende krijgt de zorg die hij/zij nodig heeft. Dit concept is ontwikkeld voor alle leeftijden. Kinderen vermaken zich terwijl ouderen kunnen genieten op een gezellige camping met een prachtige omgeving.

Camping en Chaletpark Bergzicht
Camping en Chaletpark Bergzicht is een christelijke camping voor jong en oud in Ommen. De camping wordt omgeven door de vele prachtige natuurvariaties van het Overijsselse Vechtdal, achter de camping stroomt de rivier de Regge. Naast gezinnen bezoeken ook veel 55-plussers de camping.

Camping en Chaletpark De Klimberg
Camping en Chaletpark de Klimberg is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. In de vakanties worden er vele activiteiten georganiseerd door het recreatieteam voor jong en oud. In het voor- en naseizoen hebben wij een speciaal programma voor 55-plussers. De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit en daarom zijn op zondag een aantal faciliteiten gesloten.

Vakantiepark De Kleine Belties
Vakantiepark De Kleine Belties te Hardenberg is een familiepark met veel sfeer en gezelligheid. Ontmoeten en persoonlijke aandacht voor elkaar staan centraal. Sinds 2014 is er een overdekt zwembad op het park, met een groot bad, twee whirlpools, een glijbaan en een kinderbadje. Voor rolstoelgebruikers is er een aparte omkleedruimte met aangepast toilet aanwezig. In de schoolvakanties richt men zich vooral op families en in het voor- en naseizoen is er een volledig programma voor senioren. Vanwege de christelijke signatuur zijn op zondag een aantal faciliteiten gesloten.