Mindervalide bungalows

Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt mindervalide bungalows op drie deelnemende campings zodat een mindervalide vakantie aan alles voldoet. Samen met uw gezin of gezelschap kunt u op deze gezellige campings een zorgeloze vakantie beleven die aan niets ontbreekt. Wandelen in de prachtige natuur van het Vechtdal of gewoon genieten van het samen zijn. De kinderen vermaken zich in het hoogseizoen met het recreatieteam en er worden tal van leuke, op maat gemaakte activiteiten georganiseerd.

Deelnemende campings
Op elke deelnemende camping is dezelfde zorgchalet aanwezig, de zogenaamde mindervalide vakantiewoning. De zorgchalet is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van een extra grote badkamer, ruime doorgangen, een douchestoel en een extra slaapkamer voor de verzorger. Bij de zorgchalet hoort een standaard chalet geschikt voor 6 personen zodat het gezin gezellig mee kan tijdens mindervalide vakanties. Deze twee chalets boekt u als een geheel. De standaard chalet is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Ook deze chalet is rolstoeltoegankelijk zodat u bijvoorbeeld samen met het hele gezelschap gezellig kunt ontbijten. Bij de zorgchalet en de standaard chalet is een groot terras aanwezig zodat u samen met het hele gezin lekker buiten kunt zitten. Tussen de chalets ligt een goed bestraat en verlicht pad zodat deze rolstoeltoegankelijk is. 

Meer informatie over het concept Unieke Zorgvakanties Overijssel en de zorgchalets vindt u hier.

Activiteiten
Tijdens een mindervaliden vakantie worden activiteiten op maat georganiseerd zodat de mindervalide kan genieten van de omgeving wat de dagelijkse sleur doorbreekt. Zo kunt u een wandeling maken door de rustgevende en prachtige omgeving van het Vechtdal, met de pont naar Hardenberg varen of bezoekje brengen aan een kaasboerderij. Bekijk het overzicht van alle activiteiten.