Concept

Unieke Zorgvakanties Overijssel garandeert u een zorgeloze vakantie. Samen met uw familie en andere campinggasten genieten van de gezelligheid op de campings en de prachtige omgeving die het Vechtdal te bieden heeft. Unieke Zorgvakanties Overijssel werkt samen met Stichting Sprank en wil met haar expertise de drie bedrijven bijstaan met hun kennis op het gebied van zorg. Deze stichting verleent zorg aan mensen met fysieke en/of mentale beperkingen. Stichting Sprank vindt haar oorsprong in een christelijke achterban.

Zorgcomplex

Op elke camping bevindt zich één zorgcomplex. Deze bestaat uit een 4-persoons aangepaste chalet met extra slaapplek voor de hulpverlener en een 6-persoons standaard chalet voor het gezin of de verzorgers. Hierbij hoort een schuurtje met een veranda. De chalets vormen samen één geheel, maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar gehuurd worden. Beide chalets zijn voorzien van een schuurtje met veranda.

Indeling aangepaste chalet
In deze chalet bevinden zich twee slaapkamers, een aangepaste keuken en een aangepaste badkamer. De chalet is ongeveer 12 meter lang bij 4,5 meter breed. Daarnaast is er een ruimte ingericht voor een wasdroger en wasmachine. De (schuif)deuren in deze chalet zijn extra breed zodat alle ruimtes toegankelijk zijn voor rolstoel of rollator.

Indeling standaard chalet
Deze chalet heeft drie slaapkamers, een badkamer, een keuken, een woonkamer en is ook toegankelijk met rolstoel zodat u ook hier gezamenlijk een gezellige tijd door kunt brengen.

De units worden met elkaar verbonden door middel van een terras zodat u samen heerlijk buiten kunt zitten.  Wanneer u echter een van de chalets huurt, dan kan het gezamenlijke terras worden afgesloten door middel van een tuindeur. De weg naar de zorgchalet is goed bestraat en voorzien van verlichting.

Bekijk de deelnemende campings.